Landschap

Saskia de Vos, RTL leidinggeven groep 2012

Tijdens de training praktisch leidinggeven heb ik erg veel over mijn eigen gedrag en emoties geleerd. Wendely is met haar no nonsens en directe aanpak een geweldige trainer. Daarnaast beschikt ze over enorm veel humor en zelfspot. Ze is in staat om je uit je probleem/situatie te trekken en je via duidelijke stappen te laten zien hoe je dingen kan veranderen. Hoe je ongewenst of aangeleerd gedrag kan omkeren zowel bij jezelf als bij anderen en mensen mee kan krijgen met jouw ideeën.

Door zaken te vergroten of te versimpelen kom je sneller tot de kern. Ben blij met alle handige tips en trics.

René van der Linden , praeses R.S.G. Aegir 2012

Groepstraining bestuur 2012-2013 der G.S.R. ‘Aegir’ 

Na een aantal zeer goede verhalen over Wendely van oud-bestuurders, leek het mij ook een zeer goed idee om Wendely te contacten over een groepstraining voor mijn bestuur. Ze was direct enthousiast om weer een Aegir-bestuur onder haar hoede te nemen. Wendely was erg flexibel wat betreft de inhoud en het moment van de training.

Lees meer...

Matthijs Voortman, RTL leidinggeven groep 2011

Ik heb tijdens de cursus Leidinggeven van Wendely ontzettend veel
geleerd. Theorie, maar vooral praktijk. Dankzij Wendely heb ik mezelf
beter leren kennen en juist daar pluk ik nu als leidinggevende de
vruchten van. Wendely is gruwelijk eerlijk en scherp, waardoor je niet
snel vergeet wat je fout doet, maar vooral ook benadrukt ze wat je goed
doet. Behalve dat de cursus  zeer nuttig was, vond ik hem gewoon ook
heel erg leuk.

Saskia Gulick, International Sales Manager

''Het belangrijkste dat ik tijdens de training leidinggeven heb geleerd, is om dichtbij mezelf te blijven. Om emotie en ratio goed van elkaar te scheiden wanneer dat nodig is; never take it (too) personal! Emoties kunnen je gedrag beïnvloeden. Dat is een natuurlijk proces. Maar ze hoeven je niet te belemmeren in je leiderschap. Juist door ze gedoseerd te gebruiken bereik je meer bij je collega's en kun je de onderlinge samenwerking verbeteren en intensiveren. Dat was mijn voornaamste leerpunt bij Wendely. Net als af en toe de ballon met speld te visualiseren.''

Gerben Joustra, Director Broadcast Operations VIACOM International Media Networks

Wendely heeft een zeer fijn oog voor persoon, houding en uitstraling.

Door het stellen van heel gerichte vragen weet ze je snel als het ware te "ontrafelen" en kom je vlot de wonderlijkste dingen over jezelf te weten. Wendely zorgt dat je continu op het puntje van je stoel zit in een open/ directe/ soms confronterende sfeer en haalt alles uit de kast om je te laten inzien wat je per direct anders/ beter zou kunnen doen.

Simon Boersen, praeses G.S.R. Aegir 2007-2008

''Wendely heeft geheel belangeloos het achtkoppig bestuur van de Studentenroeivereniging Aegir (Groningen) een hele dag een workshop gegeven over teamwork, timemanagement, vergadertechnieken en een aantal andere onderwerpen.

Met name het onderdeel over samenwerking en groepsverband heeft op ons alle acht veel indruk gemaakt.

WPTO - Wendely Prinsen Training Organisatie

Training

Neem contact op voor meer informatie