Landschap

Nicole Vlaar, directeur Bergnet

"Binnen mijn bedrijf wist ik in de meeste gevallen de medewerkers goed te motiveren of te coachen. Tot het moment dat ik zelf heel sterk de behoefte had aan coaching. Ik zocht Iemand die mij feedback zou kunnen geven en mij zou kunnen helpen bij het vinden van de juiste antwoorden op belangrijke persoonlijke vraagstukken.''

''Via een relatie kwam ik terecht bij Wendely. De coachingssessies waren prettig, duidelijk en soms ook heel confronterend. Wendely heeft mij niet alleen geholpen bij het vinden van de juiste antwoorden op mijn zakelijk vraagstukken maar ook privé heeft ze heel veel voor mij betekend.

Door middel van familieopstellingen heb ik meer inzage gekregen in het functioneren van mijn gezin. Hierdoor kon ik o.a. de driftbuien van mijn zoon beter plaatsen. Binnen enkele weken waren de driftbuien verleden tijd. Dit met wat simpele aanpassingen welke ik op advies van Wendely had doorgevoerd. Zo zijn er nog heel veel meer kleine veranderingen geweest wat ertoe heeft bijgedragen dat mijn gezin beter functioneert en daardoor iedereen gelukkiger is.

Dankzij de sessies met Wendely heb ik de juiste balans gevonden tussen privé en werk. En dat geeft een bepaalde rust waarnaar ik lange tijd heb verlangd.

Inmiddels verzorgt Wendely ook diverse trainingen binnen mijn bedrijf en coacht zij het managementteam.''