Landschap

Nicole Bouts, directeur ONyVA

''Spijkers met koppen slaan en meters maken. Zo wil ik het effect van een paar uurtjes Wendely omschrijven. Duidelijker kan ik het niet vertellen. Geen poespas, zweverigheid of om de hete brei heen draaien. Recht voor zijn raap en de koe bij de horens vatten. Nou ben ik zelf niet zo van dit soort uitspraken, maar het geeft wel direct weer wat ik bedoel. Ze legt direct de vinger op mijn zere plek, ruwt het nog wat op en je gaat naar huis of kantoor met direct bruikbare en toepasbare tips.''

 

''Tijdens de drie/vier sessies zijn we van de vraagstukken rond mijn oudste zoon tot time-management en personeelsproblemen binnen mijn bedrijf, tot mijn houding ten opzichte van mijn man weer terug gegaan naar mijn zoon. Op al deze vlakken, privé en zakelijk ben ik gegroeid, ik sta (nog) positiever in het leven en heb meer energie. Als ik iets goed besteed heb de afgelopen tijd, is het mijn investering in deze coachingsessies en daarmee in mijzelf en mijn directe omgeving.

 

Nu heb ik een reclamebureau en ben ik geneigd om iedereen ervan te overtuigen dit ook te doen. Hier heb je tenminste wat aan! Dat zal ik niet doen maar wil je meer weten dan kan je mij bellen. Je kunt mij vinden via www.onyva.nl."

PS. Ik wil nog zeggen dat na jarenlang ellende aan tafel tijdens het eten dit binnen een dag was opgelost. Ongelofelijk en toch zo simpel. Je bedenkt het als je er midden in zit echt niet zelf. En dan ook nog zonder stemverheffing of moeilijke toestanden. Heerlijk!